Meezingen?

Wil jij ook graag zingen in een gezellig, betrokken, open koor. Dan ben je van harte welkom om een keertje mee te luisteren en natuurlijk mee te zingen. Ons koor bestaat uit mensen die al decennia lang lid zijn en mensen die een jaar lid zijn. De eerste twee avonden zijn vrijblijvend.

Repetities

Op dinsdag repeteren wij van 20.00 tot 22.00 uur in het zaaltje achter de Bethelkerk Maaspoort 30 te Weert. Daar oefenen we onze nieuwe en bestaande nummers. De losse stemgroepen (Sopranen1 & 2, Alten en de Baritons) worden door onze dirigente Emmy begeleid naar een mooi klinkend geheel. Daarna laat zij dit tot één geheel samensmelten, om als koor keer op keer in zang en performance goed voor de dag komen.

Tussen de repetities wordt van je verwacht dat je thuis wat aandacht besteed aan het instuderen van het repertoire en het eigen maken van de partij van jouw stemgroep. Bij uitvoeringen zingen we zonder partituren.

Stemtest

Wanneer je bij ons wilt komen zingen, vragen we je een stemtest te doen. Uiteraard hoef je geen professioneel zanger of zangeres te zijn. Wel moet je zuiver kunnen zingen en een muzikaal gehoor hebben. Wil je hierover meer weten, neem gerust contact met ons op! Tijdens de stemtest wordt duidelijk bij welke stemgroep je wordt ingedeeld, Sopraan 1 of 2, Alt of Bariton.

Neem contact op via het contactformulier om een een avond af te spreken om de sfeer te komen proeven of houd onze agenda in de gaten voor de open repetities waar je vrijblijvend langs kunt komen.

Volg ons op Facebook voor de meest actuele informatie.